O nama

O kakvoj proslavi rodjendana mašta svako dete? Najbolja zabava sa puno aktivnosti, sa animatorima i organizatorima je pravi izbor. Bez obzira na uzrast, mi garantujemo dobar provod za sve.

Šta je sportski rodjendan?

Sportski rodjendan u Areni No 1 je JEDINSTVEN – NIGDE u gradu, čak ni u zemlji, nećete naći koncept proslave dečijih rodjendana tako različit od svega što su Vaši dečaci i devojčice ikada probali. Animacija dece školskog uzrasta je program koji koristimo za proslave rodjendana ali i akcioni element po kojem je naš program specifičan.

Aktivnosti i zabava za rodjendan bez dosade

Šta je to što će dečiju pažnju i uzbudjenje držati na nivou, a razvijati njihovo znanje uz veliki osmeh i pravu zabavu i to za celo društvo? Kod nas nema dosade!

Sve što deci treba i što vole je kod nas: kretanje, takmičenje, izazovi, učenje i zabava. Pažljivo osmišljeni programi zabave prema uzrastu i zanimanju dece na rodjendanu, uz veoma posvećeno osoblje, učiniće rodjendan u sportskom klubu Arena No 1 nezaboravnim i jedinstvenim.

Mnogo je mališana koji su se sa nama proveselili i kući otišli srećniji jer su naučili da urade kolut napred ili kolut nazad, da pravilnije trče, da se koriste veštinom onda kada snage ponestaje ili da makar sami zavežu pertle. A tek oni koji su probali da gadjaju metu strelama ili paintball puškom! Igra, pesma, plesno takmičenje, provlačenje, izazovi, stoni tenis, streličarstvo, laser tag i razne vrste sportova prema uzrastu i zanimanjima dece u potpunosti će pokrenuti najbolju zabavu. Posluženje i smeštaj za veliki broj dece i odraslih se podrazumeva, kao i ljubazni domaćini rodjendana, koji brinu da rodjendanska proslava protekne na najbolji način.

Sportski rodjendani su najnovija ponuda u sportskom klubu Arena No 1. Iako smo relativno kratko prisutni, činjenica da smo zajedno proslavili veliki broj rodjendana samo govori o kvalitetu usluge koju pružamo, kako po sadržaju tako i po realizaciji. Slika govori kao stotinu reči, stoga pogledajte naše galerije i pronadjite inspiraciju za sledeći rodjendan Vašeg deteta.

Dodjite i proverite sami šta je to drugačije.Proverite zašto će i Vaše dete i sledeći rodjendan hteti da proslavi u Areni No 1.

PROMO CENA!!!

RAT KATAPULTIMA

Vratimo se u vreme dvoraca i ratovanja katapultima koje deca sama sklapaju.

-  PROMO PAKET do 20 dece  23100 dinara  (u cenu uključeni hrana i piće, hostesa, operater za svaki tim)

-  PROMO PAKET do 30 dece  32300 dinara  (u cenu uključeni hrana i piće, hostesa, operater za svaki tim)