Čim nastupi lepo vreme i popravi se raspoloženje, nameće se potreba za odlaskom u prirodu. Palo vam je na pamet da biste mogli organizovati dečiji rođendan u prirodi, na otvorenom. Samo ne znate gde. Ne znate kako.

Imamo dobru vest za vas! Arena No1 organizuje dečije rođendane na Adi Ciganliji. Naš prostor na otvorenom sklonjen je od gužve i vreve. U pravoj oazi prirode i dobrog raspoloženja vaši mališani će imati na raspolaganju neograničenu slobodu i zabavu.

Koje sve aktivnosti su u našoj ponudi?

Ono što razlikuje naše dečije rođendane na Adi je to što su oni koncipirani kao sportski rođendani. To naravno podrazumeva puno akcije i zabave za decu. Sadržaj je dinamičan, programske celine se razlikuju i doprinose tome da deca budu sve vreme animirana.

– Water Tag

Očekuje vas neverovatna vodena zabava na kojoj ćemo se gađati vodenim balonima, simuliraćemo laser tag puškama na vodu.

– Timske animacione igre

Zabavna takmičenja poput navlačenja konopca, trke sa preponama, nošenje jajeta u kašiki i još puno toga!

– Zorbing

Okrećemo svet naopačke dok se kotrljamo u džinovskim loptama. Ovo je aktivnost omiljena među svim uzrastima. Dešava se čak i da se roditelji oprobaju!

– Bubble football (babl fudbal)

Još jedna kotrljajuća zabava – mališane pretvaramo u ogromne lopte i igramo fudbal na kakav nisu navikli. Sudaramo se međusobno dok smo u tim loptama (bubble crush).

– Soft archery

Vežbamo bezbedno gađanje u metu lukom i strelom bez zašiljenog vrha.

Da li su dečiji rođendani na Adi bezbedni?

Sportski rođendani na Adi su potpuno bezbedni. Nikada se nije dogodila nikakva ozbiljna povreda na realizaciji rođendana koje organizujemo već 20 godina. Razlog tome je dobra prethodna priprema i isključenje svih faktora rizika. Takođe, naši profesionalni animatori su sve vreme trajanja programa uključeni. Oni neprestano motre na decu i brinu o njihovoj bezbednosti.  

Koliko traju dečiji rođendani na Adi?

Rođendani traju oko 2 sata. Od tog vremena za realizaciju aktivnosti je potrebno oko 1,5 sat, ostatak vremena je naravno rezervisan za tortu i duvanje svećica, kao i klopu i sokiće.

Detaljan cenovnik sa svime što je uključeno možete pogledati ovde.

Važno je da napomenemo da je minimum za realizaciju 10 mališana.

Gde se tačno nalazi lokacija?

Lokacija na kojoj organizujemo dečije rođendane je tim uz golf terene na Adi. Takođe, gostima su na raspolaganju  parking mesta koja se nalaze uz našu lokaciju.  

Link na Google mapi:

https://goo.gl/maps/RjUQpHBKG4NgwV3JA

Kako da zakažemo rođendan?

Naši kontakti su vam dostupni svakim danom, pozovite nas ili nam pišite.

Telefon za zakazivanje: + 381 62 256156‬

Dodatne informacije, pitanja i zahteve možete nam poslati i putem mejla: info@arenano1.co.rs

Uplata avansa od 30% je neophodna za potvrdu rezervacije.

Poklonite svom detetu jedinstven dečiji sportski rođendan!