osmeh dece je prioritet

Vizija

Sportski rođendani u Beogradu u Areni No1 su jedinstveni. Nigde u gradu, čak ni u zemlji, nećete naći koncept proslave dečijih rođendana tako različit od svega što su vaši dečaci i devojčice ikada probali. Fizička aktivnost dece predškolskog i školskog uzrasta je program koji koristimo za proslave rođendana ali i akcioni element po kojem je naš program specifičan.

Sportski rođendani u Beogradu nisu retkost, ali mi nudimo nešto novo i drugačije.

Za decu od 6 godina, pa naviše, sportska aktivnost je od izuzetnog značaja. ​Naši operateri su tu da se pobrinu da sva deca prolaze kroz sve aktivnosti, a dobra zabava je zagarantovana.​

Iskustvo u organizaciji sportskih rođendana

Činjenica da smo zajedno proslavili veliki broj rođendana samo govori o kvalitetu usluge koju pružamo, kako po sadržaju tako i po realizaciji. To potvrđuje i iskustvo od 20 godina.

Slika govori kao stotinu reči, stoga pogledajte našu galeriju i pronađite inspiraciju za sledeći rođendan vašeg deteta.

Dođite i proverite sami šta je to drugačije. Proverite zašto će vaše dete i sledeći rođendan hteti da proslavi u Areni No1.

Aktivnosti i zabava za sportske rođendane bez dosade

Šta je to što će dečiju pažnju i uzbuđenje držati na nivou, a razvijati njihovo znanje uz veliki osmeh i pravu zabavu i to za celo društvo?

Sportski rođendani u Areni No1, jer kod nas nema dosade. Sve što deci treba i što vole kod nas je: kretanje, takmičenje, izazovi, učenje i zabava.

Rođendan o kojem se mašta

O kakvoj proslavi mašta svako dete?

O zabavi sa puno akcije, novih iskustava i druženja. Kod nas deca dolaze uzbuđena željno iščekujući da rođendan počne, a odlaze uvek sa osmehom na licu i puni utisaka.

Roditelji mogu opušteno da uživaju dok se njihova deca igraju, jer o deci brinu naši operateri.