fbpx

Nema sumnje da je paintball jedna od najzanimljivijih aktivnosti koje su smišljene u svetu u zadnjih 30tak godina a koja je i kod nas došla pre 20+ godina. Igraju je i starija i mladja populacija. Oko 20% igrača čini lepši i nežniji pol što može nekog i da začudi pošto su puške oduvek bile muške igračke a lastiš ženske. Vrlo brzo su počeli da se organizuju rođendani koji su od prvog dana postali vrlo popularni jer kad je u pitanju paintball rođendan sve ostale komponente rođendana su nebitne – klopa, torta, muzika – NEBITNO – bitno je dobro društvo, dobar teren i dobra oprema. Paintball klub Arena se potrudio da ipak imate i vrlo pristojnu bezbednu zonu gde možete pozvati dosta svojih gostiju.  

Koliko ljudi možemo pozvati na rođendan?

Paintball klub Arena No1 ima 3 terena i svi su sličnog kapaciteta – 15-20 odraslih ili 25-30 klinaca može igrati istovremeno. U slučaju da bude više igrača podelićemo ih u ekipe tako da skoro nema gornjeg limita.  

Da li su paintball rođendani bezbedni?

Ukoliko se igrači pridržavaju pravila paintball igra a samim tim i paintball rođendan su potpuno bezbedni. Statistika pokazjue da ima znatno manje povreda nego na fudbalu. Naši operateri su vrlo strikni u kontroli i sprovođenju bezbedonosnih mera. Često nam neki roditelji umeju i zameriti zbog toga ali smo mi bezbednost dece stavili u prvi plan i par nezadvoljnih roditelja – uglavnom roditelja koji su razmazili svoju decu su umeli negativno da izkomentarišu naš beskompromisan stav po pitanju nošenja maske u terenu. Vrlo je prosto – dok nosimo maske svi smo bezbedni i to je najosnovnije pravilo 

Koliko traju paintball rođendani?

Rođendani traju oko 2 sata. Od tog vremena za realizaciju aktivnosti je potrebno oko 1,5 sat, ostatak vremena je naravno rezervisan za tortu i duvanje svećica, kao i klopu i sokiće.

 

Detaljan cenovnik sa svime što je uključeno možete pogledati ovde.

Gde se tačno nalazi lokacija?

Lokacija na kojoj organizujemo dečije rođendane je tim uz golf terene na Adi. Takođe, gostima su na raspolaganju  parking mesta koja se nalaze uz našu lokaciju.  

Kako da zakažemo rođendan?

Telefon za zakazivanje: 063/7 796 796

 Dodatne informacije, pitanja i zahteve možete nam poslati i putem mejla: info@arenano1.co.rs

 

 

Uplata avansa od 30% je neophodna za potvrdu rezervacije.

 

Poklonite svom detetu jedinstven rođendan koji će dugo pamtiti i prepričavati!