sportski rođendani zbog kojih ćete poželeti da opet budete dete

Vašem detetu se približava rođendan i vi ste u potrazi za organizacijom proslave zbog koje će vas vaše dete još više voleti? Igraonica u Beogradu je mnogo, ali sve nude isti program koji je klincima već dosadio.

Šta ako vam kažemo da je vašoj potrazi došao kraj jer mi imamo rešenje za vas?

Sportski rođendani u Beogradu su izuzetno popularni kod dece svih uzrasta, a Arena se već 20 godina uspešno bavi njihovom organizacijom, stalno vodeći računa o uzrastu dece i stalno unapređujući rođendanske pakete.

Fizička aktivnost je veoma važna u procesu zdravog i pravilnog odrastanja i razvoja dece predškolskog i školskog uzrasta, ne samo u fizičkom, već i u intelektualnom razvoju. Deca previše vremena provode sedeći pored računara ili kucajući po telefonu, zanemarujući važnost igre i sporta.

Zbog toga naši sportski rođendani stavljaju akcenat baš na fizičku aktivnost.

Dečiji osmesi su naša najbolja preporuka, a tu su uvek i pozitivni komentari roditelja koji potvrđuju da ono što radimo radimo dobro i kvalitetno.

Raznolikost ponude sportskih rođendana
je ono što nas izdvaja od drugih

paintball rođendani

Paintball je apsolutni svetski hit kada je sport u pitanju. Za decu od 6 do 12 godina pripremili smo JT Splatmaster – nežniju varijantu paintball-a.

Dečiji paintball rođendani imaju isti princip igre kao regularan paintball. Razlika je samo u konstrukciji puške, kao i u kinetičkoj energiji ispaljene kuglice.

Ono što je zanimljivo jeste da 30% igrača skoro uvek čine devojčice.

Arena ima 3 terena:

  • Novi Beograd, blok 44, Nehruova 51b – zatvoren teren
  • Bulevar oslobođenja 71a, Auto-komanda – zatvoreni teren
  • Ada Ciganlija (pored golf terena) – otvoreni teren
 

*Posebna pogodnost: od ponedeljka do četvrtka ostvarujete popust od 15%, petkom 10%.

Kontakt za zakazivanje: 063/7-796-796

www.paintballbeograd.com

Laser tag rođendani

Laser tag rođendani prenose video igre popout Quake-a, Counter Strike-a i Far Cry-a sa monitora vaših računara u stvarnost.

To je igra veštine i strategije za sve uzraste, koja čini da dete u svakom od nas skače od uzbuđenja. Koriste se laserske puške sa infracrvenim zracima, tako da ne postoji mogućnost od povrede.Kontakt za zakazivanje: 069/69-69-04  

Airsoft rođendani

Kao i paintball, airsoft je simulacija kratkih vatrenih okršaja u kojima se koriste replike oružja.

Airsoft replike ispaljuju plastičnu kuglicu prečnika 6mm. Mogu ispaljivati kuglice u dva režima, polu-automatski (jednim pritiskom na okidač ispaljuje se samo jedna kuglica i zadržavanjem istog neće se nastaviti pucanje)  ili automatskom režimu (pritiskom na okidač puška puca dok se okidač ne pusti).

Igranje u drugom, automatskom režimu, igru čini veoma dinamičnom i zanimljivom.

*Posebna pogodnost: od ponedeljka do četvrtka ostvarujete popust od 15%, petkom 10%.

Kontakt za zakazivanje: 063/7-796-796

www.airsoftbeograd.com

rođendani na adi
  • Water Tag

Očekuje vas neverovatna vodena zabava na kojoj ćemo se gađati vodenim balonima, simuliraćemo laser tag puškama na vodu, a imaćemo i razne timske animacione igre.

*Minimum je 15-oro dece.

  • Sport paket

Ovo je najpopularniji rođendanski paket koji klinci i klinceze prosto obožavaju.

Sa vodene prelazimo na kotrljajuću zabavu – mališane pretvaramo u ogromne lopte i igramo fudbal na kakav niste navikli (bubble football), sudaramo se međusobno dok smo u tim loptama (bubble crush), a očekuje nas i zorbing gde okrećemo svet naopačke jer se ovaj put kotrljamo u loptama.

Nakon svega toga odmaramo se uz soft archery gde vežbamo bezbedno gađanje u metu lukom i strelom.

*Minimum je 15-oro dece.

Kontakt za zakazivanje: 069/69-69-04

ZA POTVRDU TERMINA JE NEOPHODNA UPLATA AVANSA OD 30%

Sportski rođendani u Beogradu na lokaciji po vašoj želji

Kako bismo u potpunosti ispunili sve vaše kriterijume, Arena organizuje i sportske rođendane u Beogradu na lokaciji po vašoj želji.

Aktivnosti koje bi se izvodile na tom rođendanu zavise od same lokacije. Kako biste dobili više informacija pozovite 069/69-69-04.

Telefon:

069/ 123 0 455

063/7 796 796 Paintball rođendani

Email:

info@arenano1.co.rs