fbpx

sportski rođendani zbog kojih ćete poželeti da opet budete dete

Vašem detetu se približava rođendan i vi ste u potrazi za organizacijom proslave zbog koje će vas vaše dete još više voleti? Igraonica u Beogradu je mnogo, ali sve nude isti program koji je klincima već dosadio.

Šta ako vam kažemo da je vašoj potrazi došao kraj jer mi imamo rešenje za vas?

Sportski rođendani u Beogradu su izuzetno popularni kod dece svih uzrasta, a Arena se već 20 godina uspešno bavi njihovom organizacijom, stalno vodeći računa o uzrastu dece i stalno unapređujući rođendanske pakete.

Fizička aktivnost je veoma važna u procesu zdravog i pravilnog odrastanja i razvoja dece predškolskog i školskog uzrasta, ne samo u fizičkom, već i u intelektualnom razvoju. Deca previše vremena provode sedeći pored računara ili kucajući po telefonu, zanemarujući važnost igre i sporta.

Zbog toga naši sportski rođendani stavljaju akcenat baš na fizičku aktivnost.

Dečiji osmesi su naša najbolja preporuka, a tu su uvek i pozitivni komentari roditelja koji potvrđuju da ono što radimo radimo dobro i kvalitetno.

Raznolikost ponude sportskih rođendana
je ono što nas izdvaja od drugih

paintball rođendani

Paintball je apsolutni svetski hit kada je sport u pitanju. Za decu od 8 do 12 godina pripremili smo JT Splatmaster – nežniju varijantu paintball-a. 

Ono po čemu se razlikujemo od drugih je da Vam mi organizujemo apsolutno sve (hranu, piće, igru, instruktore). Vaše je samo da odaberete lokaciju koja je Vama najbliža i da donesete tortu.

Dečiji paintball rođendani imaju isti princip igre kao regularan paintball. Razlika je samo u konstrukciji puške, kao i u kinetičkoj energiji ispaljene kuglice. Sve je apsolutno bezbedno i prilagođeno deci. 

Ono što je zanimljivo jeste da 30% igrača skoro uvek čine devojčice.

Arena ima 4 terena:

  • Mite Ružića 8 (stara fabrika Kluza), Zvezdara – zatvoren teren 
  • Novi Beograd, blok 44, Nehruova 51b – zatvoren teren
  • Bulevar oslobođenja 71a, Autokomanda – zatvoreni teren
  • Ada Ciganlija (pored golf terena) – otvoreni teren
 

POPUST RADNIM DANIMA:
– od ponedeljka do četvrtka ostvarujete popust od 15%,

– petkom 10%.

Kontakt za zakazivanje: 063/7-796-796

www.paintballbeograd.com

Laser tag rođendani

Laser tag rođendani predstavljaju potpuno novu dimenziju u svetu dečijih rođendana.

Zahvaljujući visokoj tehnologiji, deca će imati mogućnost da na jedan dan postanu njihovi omiljeni akcioni junaci.

Ovaj vid proslave rođendana pruža potpuni doživljaj Counter Strike-a uživo, gde su učesnici opremljeni laser tag markerima koji ispaljuju laserske zrake, tako da ne postoji mogućnost povrede.

Ono po čemu se razlikujemo od drugih je da Vam mi organizujemo apsolutno sve (hranu, piće, igru, instruktore). Vaše je samo da odaberete lokaciju koja je Vama najbliža i da donesete tortu.

 

Arena ima 2 terena za laser tag:

  • Mite Ružića 8 (stara fabrika Kluza), Zvezdara – zatvoren teren 
  • Novi Beograd, blok 44, Nehruova 51b – zatvoren teren

POPUST RADNIM DANIMA:
– od ponedeljka do četvrtka ostvarujete popust od 15%,

– petkom 10%.

Kontakt za zakazivanje: 063/7-796-796

www.lasertag-beograd.com

 

rođendani na adi
  • Sport paket

Ovaj rođendanski paket je apsolutni hit među klincima i klincezama! Pripremite se za nezaboravnu avanturu koja će ih ostaviti bez daha.

Decu delimo u ekipe (6-8 članova) i sa svakom ekipom je po jedan od naših instruktora, pa nakon upoznavanja, krećemo sa zabavom!

Rođendan započinjemo animacionim poligonom „Survivor“, tačnije nizom prepreka u sklopu poligona koji se deca trude da pređu za što kraće vreme kako bi svom timu doneli dodatni poen. Prepone, obručevi, čunjevi, koordinacija i preciznost su ono što donosi prevagu na ovoj stanici koja je sjajna da se zagrejemo za ono što sledi.

Nakon zagrevanja prelazimo na nešto jaaako uzbudljivo – bubble crush! Deca ulaze u lopte, ali tako da im je donji deo tela slobodan a gornji u lopti, pa sui m noge slobodne i kretanje omogućeno. Zamislite samo sudaranje dece u tim ogromnim loptama, jedni protiv drugih, u pokušaju da ostanu na nogama. Adrenalinski šok zagarantovan! Bez brige, sve je apsolutno bezbedno, jer lopte ih štite od povreda.

Ali čekajte, to nije sve! Zorbing je sledeća destinacija na našem neverovatnom putovanju. Kotrljamo se u velikim prozirnim loptama, okrećući svet naopačke. Osećaj slobode i uzbuđenja preplaviće ih dok se smeju i uživaju u ovoj jedinstvenoj avanturi.

Ali ne brinite, nakon sve te akcije, deca će dobiti priliku da se opuste na poligonu preciznosti gde ih uz soft archery čeka i frizbi challenge. Naučiće kako da bezbedno pucaju lukom i strelom, vežbajući svoju preciznost i koncentraciju. Ko zna, možda otkrijete neke male talente u gađanju meta!

Spremite se za rođendansku avanturu koju će vaša deca pamtiti zauvek! Ovaj paket je sve što su ikada želeli i još mnogo više. Dopustite im da prožive nezaboravne trenutke i da se smeju iz sveg srca.

*Minimum je 15-oro dece.

Kontakt za zakazivanje: 062/256-156

U cenu nije uključena lokacija.

Ada Ciganlija naplaćuje taksu za korišćenje zelene površine / organizovanje rođendana u iznosu od 8.000 din. Ukoliko bude promena u 2024. bićete obavešteni.

U periodu godine kada vremenski uslovi ne dozvoljavaju organizaciju rođendana na otvorenom, rođendan se može organizovati u zatvorenom sportskom balonu na Adi uz doplatu od 12.000 din, ili u bilo kom balonu koji Vi obezbedite – dolazimo na lokaciju.

Neophodna je potvrda dostupnosti termina za potvrdu rezervacije rođendana u balonu.

ZA POTVRDU TERMINA JE NEOPHODNA UPLATA AVANSA OD 10.000 RSD.